De Eerstelijns Videosessies

Videosessie
Tijdstip:

Webinar Verduurzaming maatschappelijk vastgoed eerstelijns zorgverleners

Ben jij eerstelijnszorg professional in Zuid-Holland en heb jij jouw pand in eigen bezit? Sluit aan bij deze webinar en bekijk de mogelijkheden voor kosteloos ondersteuning bij de verduurzaming van jouw pand.

Tijdens deze webinar bespreken we de mogelijkheid voor Eerstelijns zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland om kosteloos in aanmerking komen voor praktische hulp van een duurzaamheidscoach voor het verduurzamen van hun gebouwen. De coach kan maatregelen voor de praktijk van eerstelijns zorgaanbieders in kaart brengen om energie te besparen en zo minder CO2 uit te stoten met uw gebouw. En de coach kan voor u offertes opvragen en aanbiedingen mede beoordelen om uw praktijk te verduurzamen.

Verduurzaming van het gebouw kan voor kleine praktijken een flinke opgave zijn. Maar met het oog op de klimaatcrisis wordt er van iedereen een bijdrage gevraagd. Het ministerie van BZK heeft daarom alle provincies eenmalig twee miljoen euro uitgekeerd voor een ontzorgingsprogramma voor de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Binnen de gestelde kaders geven alle provincies hier op een eigen manier invulling aan. Zuid-Holland komt als een van de eerste provincies nu met een aanbod voor eerstelijns zorgaanbieders.

In bijgaand artikel uit De Eerstelijns leest u meer over het Ontzorgingsprogramma Maatschappelijk vastgoed van de provincie Zuid-Holland.

Aanmelden voor deze webinar kan via de gele knop, Ik ben erbij! of via het aanmeldformulier

Bereid je voor door de volgende stukken te lezen:

Schrijf in! klik op de gele button

De conference beheerder is:

Directeur Expertise Platform