Vraag

26 april 2023
Profielfoto van Rose Figdor
Adviseur domeinoverstijgend cultuurbeleid en aanjager sociaal & artistiek samenwerken Cultuur Oost
OPROEP

“Professionals, studenten en inwonersinitiatieven uit Gelderland: voel je uitgenodigd voor de community Sociaal & Artistiek Samenwerken van Cultuur Oost.”

Toelichting

Graag willen we je informeren over en hartelijk uitnodigen voor de community sociaal & artistiek samenwerken Gelderland. Dit initiatief komt voort uit de door Cultuur Oost gepeilde behoefte van de sociaal-artistieke samenwerkingen in Gelderland naar meer zichtbaarheid en onderlinge verbindingen.

Cultuur Oost, Spectrum en HAN Academie Mens en Maatschappij hebben hiervoor een nieuw Gelders platform ingericht. Hiermee is er een centrale plek gecreëerd voor alle sociaal-artistieke samenwerkingen en de projecten van Samen Cultuurmaken in Gelderland.

We hopen je binnenkort te ontmoeten op een van de online of live bijeenkomsten die er reeds door de leden worden georganiseerd of op het platform met jouw kennis, vragen, onderzoek en ervaringen.

Rose Figdor, Melanie Reekers, Wytske Lankester en Robin Cornelissen

Motivatie

Met je profiel op 1 sociaaldomein.nl kun je je aanmelden voor de groep sociaal & artistiek samenwerken Gelderland op het LKCA-kanaal Cultuur, Zorg & Welzijn: https://lkca.1sociaaldomein.nl/groep/790-sociaal-artistiek-samenwerken-gelderland 

Werkgebied

Provincie Gelderland

Cultuur Oost, Spectrum en HAN Academie Mens en Maatschappij

  

Deze vraag heeft nog geen reacties.